[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » Архів матеріалів

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 12, пункту 2 Розділу XIII “Прикінцеві положення” Закону України “Про запобігання корупції” Національне агентство з питань запобігання корупції ВИРІШИЛО: 1. Визначити, що система подання та оприлюднення відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” (далі - Закон) декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, розпочинає свою роботу в два етапи: 1) перший етап - з 00 годин 00 хвилин 01 вересня 2016 року для таких типів декларацій (повідомлень) та суб’єктів декларування: щорічні декларації за 2015 рік службових осіб, які станом на 01 вересня 2016 року займають згідно зі статтею 50 Закону відповідальне та особливо відповідальне становище. Зазначені у цьому абзаці декларації подаються протягом 60 календарних днів з дати, визначеної у цьому абзаці; декларації, передбачені абзацом першим частини другої статті 45 Закону (декларації осіб, які припиняють ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Ira12 | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

В більшості випадків коли справа стосується судового розгляду, сторони говорять про таке бажане судове рішення, як кінцевий результат судового спору. Хоча судове рішення є далеко не останнім етапом в успішному вирішенні справи. Після винесення судового рішення на Вашу користь, наступає етап його виконання. Цей етап часто ускладнюється спробами оскаржити будь-яку дію державного виконавця.

Для ефективного виконання судового рішення потрібно мати уявлення про в ... Читати далі »

Переглядів: 947 | Додав: Ira12 | Дата: 29.06.2016 | Коментарі (0)

У Радехівському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області

Відбудеться прийом громадян: заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області з питань державної виконавчої служби - начальником Управління державної виконавчої служби Вісьтак І.Я.

23 червня 2016 року  об 11:00год., до 13:00год.

Переглядів: 408 | Додав: Ira12 | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

Згідно з частиною п’ятою статті 19 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», дія мораторію на задоволення вимог кредиторів не поширюється на вимоги поточних кредиторів; на виплату заробітної плати та нарахованих на ці суми страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування; відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та жито громадян; ,на виплату авторської винагороди, аліментів, а також на вимоги за виконавчими документами немайнового характеру, що зобов'язують боржника вчинити певні дії чи утриматися від їх вчинення.

... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: Ira12 | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

Внесено зміни до Сімейного кодексу України щодо обов’язку осіб, позбавлених батьківських прав, утримувати дитину. При задоволенні позову щодо позбавлення батьківських прав суд одночасно приймає рішення про стягнення аліментів на дитину. У разі якщо мати, батько або інші законні представники дитини відмовляються отримувати аліменти від особи, позбавленої батьківських прав, суд приймає рішення про перерахування аліментів на особистий рахунок дитини у відділенні Державного ощадного банку України та зобов’язує матір, батька або інших законних представників дитини відкрити зазначений особистий рахунок у місячний строк з дня набрання законної сили рішенням суду.

... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: doboch123 | Дата: 09.06.2016 | Коментарі (0)

Народні депутати ухвалили закон про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів. Відповідний законопроект №2506а підтримали 239 народних обранців.

"Метою законопроекту є визначення основ організації та діяльності з примусового виконання судових рішень і рішень інших органів державними виконавцями органів державної виконавчої служби та приватними виконавцями, їх завдань та правового статусу", – йдеться у пояснювальній записці до документа, передає  ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: doboch123 | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)

     Примусове виконання рішень державною виконавчою службою здійснюється на підставі виконавчих документів, визначених Законом України «Про виконавче провадження».

     Відповідно до ЗУ«Про виконавче провадження» державною виконавчою службою
підлягають виконанню такі виконавчі документи:

     виконавчі листи, що видаються судами, та накази господарських
судів, у тому числі на підставі рішень третейського суду;

     ухвали, постанови    судів    у   цивільних,   господарських,
адміністративних та кримінальних справах у випадках,  передбачених
законом;

     судові накази;

     виконавчі написи нотаріусів;

   ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: doboch123 | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

З метою забезпечення прозорості виконавчого провадження та покращення доступу фізичних та юридичних осіб до інформації про виконавчі провадження створено Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень (далі – Єдиний реєстр).

Єдиний реєстр - це комп’ютерна база даних, що містить відомості про всі судові рішення, що надходять на примусове виконання до Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, та проведені виконавчі дії.

На сьогодні інформація Єдиного реєстру відкрита для усіх осіб, зацікавлених в її отриманні.

Зокрема, будь-яка фізична чи юридична особа має можливість отримати інформацію з Єдиного реєстру про наявність виконавчих проваджень відносно боржників - юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців у вигляді скороченого витягу.

Використання таких даних буде корисним особі, наприклад, для прийняття рішення щодо доцільності вчинення правочину, спираючись на інформацію стосовно інших учасників правочину, отриману з Єдиног ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: doboch123 | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Порядок звернення стягнення на майно боржника юридичної особи регламентовано главою 6 Закону України «Про виконавче провадження». Найпершою особливістю звернення стягнення на майно юридичної особи є те, що в першу чергу стягнення звертається на кошти боржника, як у гривнях, так і в іноземній валюті.

Готівка в національній та іноземній валюті, яка знаходиться в касах або інших сховищах боржника, підлягає невідкладному вилученню після її виявлення та складення відповідного акта державним виконавцем. Вилучення проводиться за участю понятих. Слід наголосити, що дана виконавча дія повинна вчинятися в присутності повноважних представників боржника, якими виступають керівники юридичної особи або представники за дорученням. У разі їх відсутності виконавчі дії можуть опинятися в присутності інших посадових або службових осіб даної юридичної особи.

Накладення арешту на кошти борж ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: doboch123 | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Відповідний порядок визначено постановою Кабміну від 25.03.2016 №229. Відповідно скасовується постанова КМУ від 20 червня 2012 р. № 559 “Про затвердження Порядку обчислення стажу державної служби" та визнаються такими, що втратили чинність низка актів Уряду. Обчислення стажу державної служби здійснює служба управління персоналом державного органу. Документом для визначення стажу державної служби є трудова книжка, копія послужного списку, військовий квиток та інші документи, які відповідно до законодавства підтверджують стаж роботи (довідки, виписки з наказів, дані, наявні в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, тощо). До стажу державної служби зараховуються: час перебування на посаді державної служби відповідно до Закону; час перебування на посаді народного депутата України; час перебування на посадах працівників дипломатичної служби; час перебування на посадах в органах місцевого самоврядування, передбачених Законом Укр ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: Ira12 | Дата: 30.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 24 25 »