[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » Архів матеріалів
Доходи Державного бюджету — це частина централізованих фінансових ресурсів держави, які врегульовані відповідними нормативними актами і необхідні для виконання її функцій. Доходи бюджету відображають економічні відносини держави з підприємствами, установами, організаціями, фізичними особами, які виникають у процесі стягнення бюджетних платежів.

Залежно від конституційного устрою держави може бути кілька рівнів доходів бюджету — від загальнодержавного до нижчих адміністративно-територіальних угруповань. Україна згідно з Конституцією є унітарною державою, і тому доходи бюджету мають два рівні державний та місцеві. До місцевих відносять бюджети Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя, обласні, міські, районні, сільські та селищні.

Джерела доходів Державного бюджету України визначені Бюджетним кодексом та іншими нормативними актами. Конкретизація доходів та ставок відрахувань уточнюється в Законі України «Про Державний бюджет» на поточний рік.

В органах д ... Читати далі »
Переглядів: 1936 | Додав: Таня | Дата: 25.02.2011

15.02.2011року провідний спеціаліст відділу державної виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції брала участь у проведенні засідання Радехівської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення в порядку денному розглядалися наступні питання:
1. Про програму правової освіти населення району на 2011-2012 роки.
2. Участь відділу у справах сім"ї , молоді та спорту Радехівської райдержадміністрації у правовиховній та правоосвітній роботі серед населення району.
3.Про безоплатну правову допомогу малозабезпеченим та іншим категоріям населення, участь у громадських приймальнях та виїздних прийомах громадян органів місцевої виконавчої влади та місцевого сасоврядування Радехівського районного управління юстиції.
4.Про захист прав дітей, зокрема щодо реалізації прав кожної дитини на безпечні умови розвитку та виховання в сім"ї.
Переглядів: 956 | Додав: Таня | Дата: 16.02.2011

Уряд затвердив план заходів Національної кампанії "Стоп насильству!" на 2010-2015 роки.

1 грудня 2010 року на засіданні Кабінету Міністрів України був ухвалений план заходів Національної кампанії «Стоп насильству!» на 2010-2015 роки.

Таким чином Уряд підтримав проведення Національної Кампанії «Стоп насильству!», яка триватиме до 25 листопада 2015 року (Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства стосовно жінок).

Мета Національної кампанії «Стоп насильству!» – привернення уваги українського суспільства і його лідерів до актуальної проблеми подолання насильства в сім'ї як до порушення прав людини і залучення всіх громадян до боротьби з цим явищем.

Завдання Національної кампанії – підвищення обізнаності населення про те, що насильство є порушенням прав людини, та заохочення громадян боротися із цим явищем; формування у свідомості населення нетерпимого ставлення до насильства; вдосконалення законодавчої бази з питань протидії насильству; розробка дієвих ... Читати далі »
Переглядів: 2447 | Додав: Таня | Дата: 14.02.2011

Розшук оголошується у разі відсутності відомостей про місце проживання (знаходження) боржника за виконавчими документами про стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом чи іншим ушкодженням здоров'ю або у зв'язку з втратою годувальника, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.
У разі відсутності відомостей про місце знаходження майна боржника за виконавчими документами, зазначеними у частині першій, державний виконавець виносить постанову про розшук майна, яка затверджується начальником відповідного відділу державної виконавчої служби.
Розшук оголошується відповідно за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (знаходження) боржника чи місцем знаходження його майна, або за місцем проживання (знаходження) стягувача. Розшук громадянина-боржника, дитини та розшук транспортних засобів боржника здійснюють органи ... Читати далі »
Переглядів: 2137 | Додав: Таня | Дата: 04.02.2011

26.01.2011 року проведена спільна оперативна нарада з працівниками ВДАІ з ОАТ Радехівського району та АТІ при ГУМВСУ у Львівській області та працівниками відділу державної виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції Львівської області. На даній нараді було розглянуто ряд питань стосовно примусового виконання постанов ДАІ та рішень суду про адміністративне правопорушення , виявлення танспортних засобів, що перебувають в розшуку та при складанні протоколів про адміністративні правопорушення недопускати недоліки, що спричиняють не належному виконанню виконавчих документів. Складено спільний графік виїзду (рейдів) по селах Радехівського району щодо стягнення штрафів у сфері безпеки дорожнього руху.

Переглядів: 1282 | Додав: Таня | Дата: 26.01.2011

Конституцією України визначено основні права й обов’язки держави та громадян щодо забезпечення захисту дітей. Зокрема, у частині другій статті 51 Основного Закону зазначається, що батьки зобов’язані утримувати дітей до їх повноліття.

Обов’язок батьків утримувати дітей до досягнення останніми повноліття визначено також статтею 180 Сімейного кодексу України. Статтею 74 Закону України „Про виконавче провадження” визначено порядок стягнення аліментів. Перелік видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів визначено Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993 № 146 „Про перелік видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб” (із змінами і доповненнями).

... Читати далі »

Переглядів: 3454 | Додав: proxys | Дата: 21.01.2011

На жаль, звичним атрибутом великих і малих міст України стали люди, які сплять на вулиці, в під’їздах будинків, на горищах, у підвалах. Однією з причин цього стало виселення із займаного жилого приміщення без надання іншого. Проблема бездомності існувала здавна. І не обминає вона навіть розвинуті країни з високим рівнем соціальної захищеності громадян. Проблема має комплексний характер і набуває нових форм одночасно зі зміною життєвих стандартів. Залежно від стану економіки та спрямування соціальної політики, зокрема житлової, кількість бездомних може зростати чи зменшуватися. Свою роль відіграла й недосконалість чинного житлового законодавства.
Виселення являє собою не що інше, як примусове вилучення жилої площі і розглядається як крайній захід, що підлягає застосуванню тільки у випадках і в порядку, що прямо передбачені законом. Для захисту житлових прав, а також з метою запобігання виселенню з жилого приміщення без надання іншого житла, що, в свою чергу, породжує бездомність, ос ... Читати далі »
Переглядів: 4050 | Додав: Таня | Дата: 14.01.2011

24.12.2010 року проведена оперативна нарада з працівниками відділу державної виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції Львівської області щодо показників роботи за січень – грудень м-ці 2010року
підлягало примусовому виконанню 4234 виконавчих документів на суму 16626254 грн., що на 707 виконавчих документів більше ніж у 2009 році, та на суму 223092 грн., менше у порівнянні з аналогічним періодом 2010 року.
Усього завершено виконавчих документів на протязі 12 місяців 2010 року у ВДВС Радехівського РУЮ 2969 виконавчих документів на суму 8415695 грн., що становить 70,12% та є більше у порівняно з аналогічним періодом 2009р. на 2,07% завершених виконавчих документів.Стягнуто виконавчого збору – з початку року 175789,74 грн. за грудень - 5757,53грн.
Стягнуто витрат на проведення виконавчих дій - з початку року 20836,72 грн. за грудень 1288,00 грн. Також розглянуто питання щодо необхідності активізувати роботу виконавчих документів щодо належного виконання :
- ... Читати далі »
Переглядів: 1070 | Додав: Таня | Дата: 24.12.2010

Відповідно до порядку денного було розглянуто слідуючі питання:

1. Про стан виконання Вимог управління ПФУ про сплату боргу фізичними особами суб’єктами підприємницької діяльності, які знаходяться на спрощеній системі оподаткування.

2. Про стан виконання виконавчих документів по ТзОВ»Агро-Зоо», ТзОВ»Конвектор КМ».




Переглядів: 1081 | Додав: Таня | Дата: 10.12.2010 | Коментарі (0)

Звернення стягнення на майно боржника полягає в його арешті (опису), вилученні та примусовій реалізації. Під поняттям "майно" боржника слід розуміти як окремі речі та їх сукупність, так і всі майнові права боржника, що на момент вчинення виконавчого провадження є у нього. Стягнення на майно боржника звертається в розмірах і обсягах, необхідних для виконання за виконавчим документом, з урахуванням витрат на виконання та стягнення виконавчого збору. Оцінка майна боржника проводиться державним виконавцем, якщо вартість майна не перевищує сто неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ринковими цінами, які діють на день проведення оцінки, крім випадків, коли оцінка провадиться за регульованими цінами, а також у разі оцінки нерухомого майна, транспортних засобів, повітряних, морських та річкових суден. Якщо оцінити окремі предмети складно або якщо боржник чи стягувач заперечує проти передачі арештованого майна боржника на реалізацію за оцінкою, проведеного державним виконавцем, останні ... Читати далі »
Переглядів: 2513 | Додав: Таня | Дата: 10.12.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 »