[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2015 » Березень » 04

Витрати органів державної виконавчої служби на організацію та проведення виконавчих дій щодо забезпечення примусового виконання рішень є витратами виконавчого провадження. 
      Витрати виконавчого провадження здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету України та коштів виконавчого провадження, які використовуються у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. 
... Читати далі »

Переглядів: 1373 | Додав: Таня | Дата: 04.03.2015

Bиконавчі документи, що видаються судами чи іншими органами, можуть бути пред'явлені до виконання в межах певних строків. Статтею 22 Закону України «Про виконавче провадження» встановлені такі строки:

 - посвідчення комісій по трудових спорах,  постанови судів у справах про адміністративні правопорушення  та  постанови  органів (посадових    осіб),    уповноважених    розглядати   справи   про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців;  інші виконавчі документи - протягом  року,  якщо  інше  не передбачено законом.

Вище зазначені строки встановлюються для:

 - виконання судових рішень - з наступного дня після набрання рішенням законної сили чи закінчення строку,  встановленого у разі відстрочки чи розстрочки виконання ... Читати далі »

Переглядів: 697 | Додав: Таня | Дата: 04.03.2015

Державна виконавча служба входить до системи органів Міністерства юстиції України і здійснює виконання рішень судів, третейських судів та інших органів відповідно до законів України.

Завданням державної виконавчої служби є своєчасне, повне і неупереджене примусове виконання рішень, передбачених законом.

Своєчасне виконання рішень ДВС полягає у тому, що рішення має бути виконане в повному обсязі, в точній відповідності з його змістом, строго у термін, передбачений законом або самим рішенням.

Примусовість виконання рішення означає, що його виконання здійснюється державною виконавчою службою незалежно від бажання особи, відносно якої винесене це рішення, підкоритись йому чи ні.

Неупередженість виконання рішень полягає в тому, що державний виконавець у процесі виконання рішень має керуватись виключно вимогами зак ... Читати далі »

Переглядів: 942 | Додав: Таня | Дата: 04.03.2015