[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2015 » Лютий » 23
Стаття 75 ЗУ »Про виконавче провадження» містить загальні умови виконання рішень, за якими боржник зобов'язаний особисто вчинити певні дії або утриматися від їх вчинення
1. Після відкриття виконавчого провадження за виконавчим документом, що зобов'язує боржника вчинити певні дії або утриматися від їх вчинення, державний виконавець перевіряє виконання рішення не пізніше ніж на наступний день після закінчення строку, встановленого частиною другою статті 25 цього Закону для самостійного виконання рішення. Якщо рішення підлягає негайному виконанню, його виконання перевіряється не пізніше наступного робочого дня після відкриття виконавчого провадження.
Переглядів: 620 | Додав: Таня | Дата: 23.02.2015

Витрати органів державної виконавчої служби, пов’язані з організацією та проведенням виконавчих дій щодо забезпечення примусового виконання рішень, є витратами виконавчого провадження. Витрати виконавчого провадження здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету України та коштів виконавчого провадження, які використовуються у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Згідно Закону України «Про виконавче провадження» кошти виконавчого провадження складаються з:
- коштів виконавчого збору, стягнутого з боржника;
- авансового внеску стягувача на організацію та проведення виконавчих дій;
- стягнутих з боржника витрат, пов’язаних з організацією та проведенням виконавчих дій;
- інших надходжень, що не суперечать законодавству.
Відповідно до пункту 3.14 Інструкції з організації примусового виконання рішень затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 02.04.2012 № 512/5 та ст. 42 Закон ... Читати далі »

Переглядів: 1041 | Додав: Таня | Дата: 23.02.2015

Відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» державний виконавець протягом 3 робочих днів з дня надходження до нього виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження, за умови, якщо не закінчився строк пред'явлення такого документа до виконання, він відповідає вимогам, передбаченим цим Законом і пред'явлений до виконання до відповідного органу державної виконавчої служби. 
У постанові державний виконавець вказує про необхідність боржнику самостійно виконати рішення у строк до 7 днів з моменту винесення постанови (у разі виконання рішення про примусове виселення боржника - у строк до 15 днів) та зазначає, що у разі ненадання боржником документального підтвердження виконання рішення буде розпочате примусове виконання цього рішення із стягненням з боржника виконавчого збору і витрат, пов'язаних з організацією та проведенням виконавчих дій, передбачених цим Законом. Слід зазначити, що строк для добровільного ви ... Читати далі »

Переглядів: 2180 | Додав: Таня | Дата: 23.02.2015