[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2012 » Березень » 22
Відповідно до статті 13 Закону України «Про державну службу» громадянин під час вступу на державну службу, а також державний службовець відповідно до законодавства мають подавати до органів державної влади, в яких вони обіймають посади державних службовців, відомості про отримані ними доходи і належне ним (та членам їхніх сімей для державних службовців, які обіймають посади третьої-сьомої категорій ) на правах власності майно.
Сукупний дохід, отриманий державним службовцем за звітний рік, включає доходи, нараховані державному службовцеві (декларанту) у звітному році за місцем його основної роботи (служби) та не за місцем основної роботи (служби), у тому числі з джерел за межами України.
Форма податкової декларації про майновий стан і доходи затверджена наказом Міністерства фінансів України за №1395 ВІД 07.11.2011 року «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», в якій заз ... Читати далі »
Переглядів: 5915 | Додав: Таня | Дата: 22.03.2012