[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2011 » Серпень » 19
Закон України "Про доступ до публічної інформації" визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес. 
Публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.
Відповідно до закону, доступ до інформації про діяльність і рішення суб'єктів владних повноважень повинен здійснюватися таким чином: оприлюднення інформації у засобах масової інформації та в офіційних друкованих виданнях, надання інформації із запитів; розміщення інформації на офіційному веб-сайті, надання інформації через інформацій ... Читати далі »
Переглядів: 1105 | Додав: Таня | Дата: 19.08.2011