[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2012 » Липень » 25 » Проведення семінару-навчання Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції"
18:07
Проведення семінару-навчання Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції"
      25 липня 2012 року начальником відділу ДВС Радехівського районного управління юстиції Львівської області Ференс Ю.Р. проведено семінар-навчання по вивченню Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції” з працівниками відділу державної виконавчої служби Радехівського РУЮ, де присутні були ознайомлені з основними вимогами, які висуваються до держслужбовців. 

     Метою проведення семінару-навчання було ознайомлення працівників із новаціями в Законодавстві щодо боротьби з корупцією, з метою запобігання корупційних діянь та успішного виконання своїх обов’язків. Було поінформовано державних службовців про основні принципи запобігання і протидії корупції, суб’єкти відповідальності за корупційні правопорушення. Детально роз'яснено про заходи, спрямовані на запобігання і протидію корупції, регламентовані даним законом. Акцентовано увагу на встановлених обмеженнях щодо використання службового становища, щодо сумісництва та сумісництва з іншими видами діяльності, щодо подарунків, роботи близьких осіб, осіб, які звільнилися з посад або припинили діяльність, пов’язану з використанням функцій держави, місцевого самоврядування. Привернуто особливу увагу слухачів семінару до четвертого розділу закону, який передбачає відповідальність за корупційні правопорушення, усунення наслідків корупційних правопорушень тощо.

      Підводячи підсумки начальк відділу ДВС Ференс Ю.Р. наголосив на необхідності суворого дотримання вимог Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції”.
Переглядів: 2002 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]