[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2011 » Квітень » 22
Згідно з вимогами частини п’ятої статті 235 Кодексу законів про працю України (далі — КЗпП) прийняте судом рішення про поновлення на роботі незаконно звільненого працівника підлягає негайному виконанню. 
Питання, пов’язане з фактом поновлення на роботі, вирішується відповідно до рішення суду: видається наказ про поновлення працівника на роботі та вносяться зміни до трудової книжки працівника відповідно до пункту 2.10 Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення від 29.07.93 р. №58, зокрема, визнається недійсним запис, зроблений відповідно до наказу, визнаного судом незаконним (наприклад, пишеться: «Запис за таким-то є недійсним, поновлений на попередній роботі»).
Рішення про поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного працівника виконується негайно. Виконання рішення вважається закінченим з дня видачі відповідного наказу а ... Читати далі »
Переглядів: 6034 | Додав: Таня | Дата: 22.04.2011

Шановні колеги !

Від щирого серця вітаю Вас, Ваш колектив та Вашу родину зі світлим християнським святом - Воскресінням Христовим !
 Нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

З повагою,

Начальник
відділу ДВС Радехівського районного управління юстиції Ю.Ференс




Переглядів: 2128 | Додав: Таня | Дата: 22.04.2011