[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2011 » Серпень » 12 » Співпраця з органами ПФУ та РДА по виконанню стягнень до бюджету
17:26
Співпраця з органами ПФУ та РДА по виконанню стягнень до бюджету
     09.08.2011 органами Радехівського районного управління Пенсійного фонду України, Районною Держадміністрацією та відділом державної виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції проведено спільну нараду, на якій розглядалось питання про забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат та завдання щодо взаємодії з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Присутніми на нараді були:

 Ю. Кондратюк - перший заступник голови райдержадміністрації;  

 Д. Дибайло - заступник голови райдержадміністрації;  

 Б. Миц - керівник управління економіки та розвитку інфраструктури ;  

 О. Петелька - начальник фінансового управління райдержадміністрації ;  

 Р. Гринюх - головний державний податковий ревізор-інспектор відділу погашення прострочених податкових зобов’язань державної податкової інспекції в Радехівському районі;

 Ю. Ференс - начальник відділу державної виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції;

 О. Марків - заступник начальника управління статистики у Радехівському районі;

 Т. Гаранджа - помічник прокурора в Радехівському районі;

 Г. Тупиця - заступник начальника Радехівського районного управління Пенсійного фонду України;  

 Г. Брезицька - начальник відділу фінансово - кредитної політики, бухгалтерського обліку, звітності та кадрового забезпечення управління агропромислового розвитку Радехівської райдержадміністрації;
 
 М. Бойко - завідувач сектору з питань торгівлі та побутового обслуговування населення управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації.

А також були запрошені М. Кітура - директор ТзОВ «Агрозоо»; В. Фіялковська - директор ТзОВ» Лідер».

 Ю. Кондратюк зазначив, що на засідання комісії запрошено керівників підприємств, які допустили заборгованість по виплаті заробітної плати, платежів до бюджету та внесків до Пенсійного фонду України. Та попри все не з’явилися керівники ТзОВ «Синтез груп», ПАФ «Хлібодар», ТзОВ «Радо». Також виступали:

 М. Кітура, який пояснив, що така ситуація на підприємстві склалася через те, що не повернуто компенсацію за придбану сільськогосподарську техніку у 2008-2009 роках. На даний час складна ситуація з отриманням кредитів, відділом державної виконавчої арештовані рахунки в банку. В серпні – вересні буде проведено реалізацію врожаю і погашення заборгованостей по виплаті заробітної плати, платежів до бюджету та внесків до Пенсійного фонду України. 

 О.Марків, яка зазначила, що ТзОВ «Агрозоо» вчасно не подає статистичної звітності.

 Г.Тупиця, яка запропонувала для керівника ТзОВ «Агрозоо» погодити графік погашення заборгованості до Пенсійного фонду України.

 В. Фіялковська, яка пояснила, що причиною виникнення заборгованостей по виплаті заробітної плати, податків до бюджету та внесків до Пенсійного фонду України на ТзОВ «Лідер» є те, що основний вид діяльності – це бар, в якому проводили капітальний ремонт, і який почав працювати в травні 2011 року. 

 Р. Гринюх, який зазначив, що ТзОВ «Лідер» допустило заборгованість до бюджету на 1008 грн. 

 Г. Тупиця, яка запропонувала для керівника ТзОВ «Лідер» погодити графік погашення заборгованості до Пенсійного фонду України.

 Р. Гринюх, який сказав, що на ТзОВ «Синтез груп», яке зареєстроване за адресою смт. Лопатин, а проводить свою діяльність в с. Уютичі Стрийського району, проводилась податкова перевірка ще у 2009 році та накладено штрафні санкції, які на даний час підприємство оскаржує в апеляційному суді.  
 Ю.Р. Ференс, який зазначив, що ТзОВ «Синтез груп» проведено арешт рахунків, а на ТзОВ «Радо» проведено арешт майна.

 Г. Брезицька, яка пояснила, що на даний час проходить ліквідація ПАФ «Завидче», де працює ліквідаційна комісія.

 Г. Тупиця, яка сказала, що всім згаданим підприємствам поштою направлено графіки погашення заборгованості до Пенсійного фонду України, а ПАФ «Хлібодар» допустило поточну заборгованість до Пенсійного фонду і на даний час вона погашена.

УХВАЛИЛИ:

1. Керівникам вказаних підприємств вжити всіх необхідних заходів і вишукати резерви для погашення заборгованостей по виплаті заробітної плати, податків до бюджету та внесків до Пенсійного фонду України.

2. М. Кітурі, керівник ТзОВ «Агрозоо», подати в управління агропромислового розвитку райдержадміністрації копії документів щодо наданих кредитів та їх компенсації для вивчення ситуації.

3. Відділу державної виконавчої служб Радехівського районного управління юстиції провести роботу щодо стягнення з ТзОВ «Синтез груп» платежів до Пенсійного фонду та бюджету.

Начальник
відділу державної виконавчої служби
Радехівського районного
управління юстиції:                                                                      Ю.Р.Ференс
Переглядів: 1503 | Додав: proxys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]