[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2012 » Травень » 18 » Проведення засідання круглого столу на тему «Запобігання проявам корупції серед державних службовців»
16:51
Проведення засідання круглого столу на тему «Запобігання проявам корупції серед державних службовців»
       18.05.2012 року відбулося засідання круглого столу на тему "Запобігання проявам корупції серед державних сужбовців". 
       Під час проведення засідання було зазначено, що корупція в Україні перетворилася на одну з загроз національної безпеки. Вплив корупції на українське суспільство і державу має комплексний та системний характер, зокрема йдеться про соціальні, економічні, владні, політичні та міжнародні аспекти цього впливу.
       Корупція негативно впливає на міжнародний імідж України, перешкоджає, а іноді блокує надходження іноземних інвестицій. Корупція також заважає міжнародним контактам, налагодженню міжнародних зв'язків, може призвести до «тихої», але відчутної ізоляції країни на міжнародному рівні. 
       Антикорупційне законодавство України визначає правові та організаційні засади запобігання корупції, виявлення та припинення її проявів, поновлення законних прав та інтересів фізичних і юридичних осіб, усунення наслідків корупційних діянь. 
       Боротьба з корупцією здійснюється на основі чіткої правової регламентації діяльності державних органів, служб і осіб, уповноважених на виконання функцій держави, забезпечення гарантій прав та інтересів фізичних і юридичних осіб.
Переглядів: 1005 | Додав: proxys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]