[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2013 » Листопад » 07
Після винесення судом виконавчого документу щодо стягнення боргу з засуджених які відбувають покарання в місцях позбавлення волі , стягувач подає даний виконавчий лист до відділу державної виконавчої служби за власною заявою.
Після надходження даного виконавчого документу до відділу державної виконавчої служби , державним виконавцем у відповідності до ст. ст.17,19.,20,25 Закону України «Про виконавче провадження» виноситься постанова про відкриття виконавчого провадження яка цього ж дня, направляється на адресу сторін виконавчого провадження до відома.
Якщо виконавчий документ не відповідає вимогам ст.18 Закону України «Про виконавче провадження» державним виконавцем виноситься постанова про відмову у відкритті виконавчого провадження, для усунення недоліків.
Державним виконавцем здійснюються заходи примусового характеру, у відповідності до ст. 67, 68, 69, 70, 71 Закону України " Про виконавче провадження ”а саме державним виконавцем надсилається пакет документів до місця позб ... Читати далі »
Переглядів: 1010 | Додав: Таня | Дата: 07.11.2013 | Коментарі (0)