[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2013 » Вересень » 19
«Система реалізації конфіскованого та арештованого майна» – це публічний веб-ресурс, який надає можливість користувачам Системи отримувати деталізовану інформацію про прилюдні торги (аукціони) з реалізації арештованого державними виконавцями майна та інформацію про конфісковане майно яке підлягає безоплатній передачі.
Питання реалізації конфіскованого та арештованого майна регулюється Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби» від 11 липня 2002 р. N 985, Наказом Міністерства юстиції України «Про затвердження Порядку реалізації арештованого майна» від 15 липня 1999 року N 42/5, Наказом Міністерства юстиції України «Про затвердження Положення про Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень» від 20 травня 2003 року N 43/5.
Будь-яка особа, що має доступ до глобальної мережі Інтернет може скористатися «Системою реалізації конфіскованого та арештованого майна». ... Читати далі »
Переглядів: 3812 | Додав: Таня | Дата: 19.09.2013