[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2013 » Квітень » 25
В нашій державі неодноразово організовувались антикорупційні кампанії, які в основному зводились до виголошення гучних гасел про необхідність боротьби з корупцією, прийняття "суворих" програм, постанов і указів, проведення показових нарад на найвищому рівні тощо. Однак відчутних результатів такого роду заходи не дали і дати не могли. Більше того, масштаби корупції збільшились, її дія розповсюдилась фактично на весь державний апарат, а це у свою чергу негативно відбилось на всіх сферах соціального життя.
Така ситуація значною мірою стала наслідком того, що боротьба з корупцією здійснювалась безсистемно, за відсутності стратегії запобігання і протидії корупції. Через що головні зусилля витрачались на реагування на окремі корупційні прояви, а не на усунення причин і умов, що сприяють їм.
Першим кроком на шляху кардинального поліпшення ситуації у сфері боротьби з корупцією в Україні стало утворення Національного антикорупційного комітету. Вже сьогодні невідкладними завданнями цього ... Читати далі »
Переглядів: 913 | Додав: Таня | Дата: 25.04.2013