[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2013 » Лютий » 22
При порушенні будь-яких конституційних прав чи власних інтересів, фізична або юридична особа звертається до суду, інших державних правозахисних органів, розраховуючи на те, що держава захистить їх від неправомірних дій і допоможе поновити порушені права та законні інтереси. Функції виконання судових рішень, а також рішень уповноважених на їх прийняття органів (посадових осіб), покладені на Державну виконавчу службу, яка входить до системи органів Міністерства юстиції України.
Часті неузгодження та суперечки виникають при виконанні рішень по спорах, що виникають у житлових правовідносинах, зокрема, при виселенні боржника та вселенні стягувача. Порядок здійснення виконавчих дій при виконанні такої категорії рішень передбачено статтями 78 і 79 Закону України "Про виконавче провадження".
Зміст виконавчого документа, виданого судом, безпосередньо відповідає резолютивній частині судового рішення, а отже, і заявленим позовним вимогам, тобто містить формулювання: «виселити» або «зобов' ... Читати далі »
Переглядів: 5600 | Додав: Таня | Дата: 22.02.2013