[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2012 » Жовтень » 05
Згідно статті 31 Закону України «Про виконавче провадження» (далі – ЗУ «ПВП») копії постанов державного виконавця та інші документи виконавчого провадження , що державний виконавець зобов’язаний довести до відома сторін та інших учасників виконавчого провадження, надсилаються адресатам із супровідними листами простою кореспонденцією, крім постанов про відкриття виконавчого провадження або відмову у відкритті виконавчого провадження, про повернення виконавчого документа стягувачу відповідно до статті 47 ЗУ «ПВП», що надсилаються рекомендованим листом з повідомленням про вручення.
Слід зауважити, що боржник вважається повідомленим про відкриття виконавчого провадження, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою яка зазначена у виконавчому документі.
Якщо стягувач авансує (у порядку, передбаченому ЗУ «ПВП»), витрати на організацію та проведення виконавчих дій то документи виконавчого провадження можуть надсилатися його учасникам рекомендованими л ... Читати далі »
Переглядів: 1414 | Додав: Таня | Дата: 05.10.2012