[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2012 » Серпень » 31
Діловод органу державної виконавчої служби, відповідно до Порядку роботи з документами в органах державної виконавчої служби, 1)приймає виконавчі документи та документи, що їх доповнюють, 2)попередньо опрацьовує та 3)реєструє.
Виконавчі документи та документи, що їх доповнюють, підлягають реєстрації в Журналі реєстрації вхідних документів про відкриття виконавчого провадження під одним реєстраційним номером.
Після реєстрації виконавчих документів та документів, що їх доповнюють діловод органу державної виконавчої служби, не пізніше наступного робочого дня з дня надходження документів до органу державної виконавчої служби, а документи за рішеннями, що підлягають негайному виконанню, - в день їх надходження передає такі документи керівнику відповідного органу державної виконавчої служби для розгляду, який фіксується накладенням резолюції керівником.Керівник органу державної виконавчої служби також не пізніше наступного робочого дня з дня надходження документів до органу державної в ... Читати далі »
Переглядів: 7091 | Додав: Таня | Дата: 31.08.2012