[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2011 » Липень » 01
30.06.2011 року проведена спільна оперативна нарада з працівниками Радехівського районного управління юстиції та працівниками відділу державної виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції щодо вивчення Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" який набирає чинності з 1 липня 2011р., крім статтей 11 і 12, які набирають чинності з 1 січня 2012 р. 

Переглядів: 1057 | Додав: Таня | Дата: 01.07.2011

Нова редакція Закону України "Про інформацію" визначатиме, зокрема, основні принципи, суб'єкти, об'єкти інформаційних відносин в Україні та, що є інформацією, її види.
В свою чергу, Закон України "Про доступ до публічної інформації" (далі - Закон) визначатиме порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом, та інформації, що становить суспільний інтерес.
Перш за все, слід звернути увагу на те, що всі вимоги Закону поширюються лише на органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, органи влади Автономної Республіки Крим, інших суб'єктів, що здійснюють владні управлінські функції відповідно до законодавства та рішення яких є обов'язковими для виконання, а на юридичних осіб, що фінансуються з державного, місцевих бюджетів, бюджету Автономної Республіки Крим, осіб, що виконують делеговані повноваження су ... Читати далі »
Переглядів: 3691 | Додав: Таня | Дата: 01.07.2011