[Радехівський РВ державної виконавчої служби ГТУЮ у Л/о ]
Головна » 2010 » Грудень » 09
Відповідно до закону України «Про звернення громадян» реєстрація щодо звернення громадян здійснюється у Радехівському районному управлінні юстиції Львівської області.Громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов'язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.
Під зверненнями громадян слід розуміти викладені в письмовій або усній формі пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) і скарги.
Пропозиція (зауваження) - звернення громадян, де висловлюються порада, рекомендація щодо діяльності органів державної влади і місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, посадових осіб, а також ви ... Читати далі »
Переглядів: 2076 | Додав: Таня | Дата: 09.12.2010